קציצות ירקות

צמחוני

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: בינוני

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 45 דקות

מס' מוצרים: 6

מס' מנות: 2

מצרכים

  • 3 קישוא
  • 2 גזרים
  • בצל קצוץ
  • 3 ביצים גדולות 
  • 4 כפות קמח תירס
  • כפית גדושה של שום כתוש
 

 

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-220 מעלות

מגרדים (או קוצצים) את הירקות ומערבבים את כל 

המצרכים, ממתינים כ-10 דקות לניקוז נוזלים.

יוצרים קציצות, מהדקים היטב וסוחטים כדי להוציא נוזלים שוב.

מסדרים את הקציצות בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן מעט. 

אופים כ-25 דקות עד להזהבה, הופכים את הקציצות 

ואופים עוד כ-6-5 דקות (לא חובה) .

* מומלץ להגשה עם יוגורט טבעי וסלט חי

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו

לשיחת ייעוץ, לפרטים והרשמה השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מתנה: חוברת מתכוני מרקים!

מרק חם בשעות אחה"צ עושה פלאים. הכנתי במיוחד לחורף חוברת מרקים, כאלה שפשוט להכין וטעים לאכול
והיא לגמרי בחינם!