צ'זה – סינטה חצילים

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: בינוני

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 40 דקות

מס' מוצרים: 9

מס' מנות: 4-5

מצרכים

  • 1 ק"ג סינטה צרובה
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות
  • בצלצלים או בצל לבן (לא חובה)

רוטב:

  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • 2 כפות סויה
  • כף סוכר חום/ סילאן טבעי
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • כוס מים (240 מ״ל)

אופן ההכנה

מבשלים את כל מרכיבי הרוטב בסיר. 

מחממים תנור ל-200 מעלות. 

פורסים חצילים ובצל וחותכים לקוביות. מניחים בתנור חם, חצילים עם מעט שמן זית ומלח גס וצולים. הופכים כעבור 20 דקות. סה”כ חצי שעה בתנור. 

בווק, מקפיצים את החצילים והבצל מוסיפים מעט מהרוטב. מוסיפים את הסינטה וממשיכים להקפיץ. מוסיפים את הרוטב שנותר מעל ומבשלים 7 דקות. מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים!

מתאים לארוחת צהריים/ערב חלבונים בלבד.

*לא מומלץ יותר מפעם בשבוע בגלל הטריאקי במנה.

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו

לשיחת ייעוץ, לפרטים והרשמה השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מתנה: חוברת מתכוני מרקים!

מרק חם בשעות אחה"צ עושה פלאים. הכנתי במיוחד לחורף חוברת מרקים, כאלה שפשוט להכין וטעים לאכול
והיא לגמרי בחינם!