מצרכים
- 50-70 גרם אטריות אורז יבשות/מאג וחצי אטריות אורז מבושלות
- 1 כוס כרוב לבן חתוך
- 1 גזר פרוס לג'וליאנים
- חופן נבטים
- 2/1 כפית שמן קוקוס
- כף סויה
- 2 כפות רוטב פאד תאי (קנוי)
- כף בוטנים קצוצים או קשיו קצוץ
- כוסברה
- לימון (להגשה)
לרוטב
- כף סילאן
- כף חומץ אורז
- כף רוטב דגים
אופן ההכנה
לבשל אטריות אורז במים רותחים ל- 3-2 דקות.
בווק, להקפיץ את הירקות עם חצי כפית שמן קוקוס,
להוסיף את הרוטב, הסויה, השום- ולהוסיף את האטריות.
לערבב עוד כ-2 דקות ולהגיש עם לימון
כוסברה וקשיו/בוטנים קצוצים.
מתאים לארוחת ערב פחמימה כפולה + שומן
בתאבון!