סלט סלק

צמחוני טבעוני

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 15-20 דקות

זמן כולל: שעתיים ו 20 דקות

מס' מוצרים: 5

מס' מנות: 6-7

מצרכים

  • 7-6 סלקים גדולים
  • 2/1 בצל טרי
  • כף חומץ
  • כף שמן קנולה
  • קורט מלח

אופן ההכנה

מבשלים את הסלקים במים רותחים כשעתיים עם קליפה.

שופכים את המים, מקלפים את הסלקים בעודם חמים, 

מוסיפים את חצי הבצל, פרוס דק ואת שאר המרכיבים.

עד 2 כפות ביום.

נשמר עד 4 ימים במקרר.

מתאים כתוספת לארוחות

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו

לשיחת ייעוץ, לפרטים והרשמה השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מתנה: חוברת מתכוני מרקים!

מרק חם בשעות אחה"צ עושה פלאים. הכנתי במיוחד לחורף חוברת מרקים, כאלה שפשוט להכין וטעים לאכול
והיא לגמרי בחינם!