מצרכים
לסלט:
- 2 חבילות נבטים סיניים
- קולורבי חתוך לגפרורים דקים
- חופן עלי רוקט קצוצים
- חופן כוסברה קצוצה
- 70-50 גרם קשיו ואפונה ווסבי
- כתושה בפטיש שניצלים
- מעט ג‘ינג‘ר כבוש קצוץ
לרוטב:
- כף גדושה הלמנס לייט
- כף גדושה צ‘ילי מתוק
- כפית שום
- כפית חרדל דיז'ון
- 2-1 כפיות סויה
- 1/2 כוס מים מהג‘ינג‘ר המוחמץ
אופן ההכנה
מערבלים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר
יוצקים את הרוטב מעל הירקות ומערבבים.
מתאים כתוספת לארוחות, מכיל מנת שומן.
בתאבון!