15 דקות עבודה (כולל חיתוך הירקות).

3 שיני שום
1/2 כפית גינגר
כף שמן

1/2 כוס חלב קוקוס
2 כפות סויה
1/2 כפית קארי ירוק או אדום או צהוב
2 כפות אבקת מרק עוף או מרק ירקות
300 ג טופו קוביות או חזה עוף
6 פרחי ברוקולי
8 פטריות שמפניון
1 גזר פרוס רחב ודק
חופן אפונת שלג
חופן שעועית ירוקה
חופן נבטים סיניים
כוסברא טרייה ( לא חובה)

2 כפות קשיו גרוס

לחמם ווק לחום גבוה ולהוסיף כף שמן. לזרוק את כל הירקות מלבד, הג'ינג'ר והשום הפטריות והנבטים לתוף הווק.
להוסיף סויה ולהקפיץ כ 4 דקות. להוסיף את העוף או הטופו ולהמשיף להקפיץ ולערבב.

להכנת הרוטב.

לערבב את חלב הקוקוס, הקארי, השום והגינגר בכוס רחבה.

להוסיף את הרוטב למנה ולבשל כ 2 דקות, להוסיף את הנבטים והפטריות ולערבב כ 2 דקות נוספות עד שהעוף מוכן.
במידה והשתמשת בטופו, המנה כבר מוכנה בוודאות.

להגשה לטחון אגוזי קשיו ולהוסיף כוסברה טרייה.

בתאבון.

 

לעוד מגוון מתכונים דיאטטים >>>