מרק ג'ינג'ר ודלעת

צמחוני טבעוני

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 15 דקות

זמן כולל: 50 דקות

מס' מוצרים: 11

מס' מנות: 5-6

מצרכים

  • 3 כוסות קוביות דלעת מאחד ממני 
  • הדלעת המצויים בשוק, לבחירתך
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 ראש סלרי חתוך לקוביות
  • כף ג׳ינג׳ר )זנגביל( טרי קצוץ
  • כף שמן זית
  • 5 כוסות ציר ירקות (אפשר להשתמש במים)
  • *מעט מלח
  • *פלפל שחור
  • 1/2כפית קינמון טחון
  • 1/8 אגוז מוסקט

אופן ההכנה

בסיר מחממים כף שמן זית, מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והג'ינג'ר. מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים 5 דקות.

מוסיפים את הציר והתבלינים, מלח, פלפל, קינמון, אגוז מוסקט.

מביאים לרתיחה 20 דקות עד שהדלעת רכה,  מקטינים אש ומבשלים עוד 10 דקות. מורידים מהאש. מעבירים לבלנדר ומעבדים עד שהמרק חלק, טועמים ומתקנים תיבול.

מגישים חם מאוד ומעטרים עם עלי בצל ירוק ועלי פטרוזיליה קצוצים

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו

לשיחת ייעוץ, לפרטים והרשמה השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מתנה: חוברת מתכוני מרקים!

מרק חם בשעות אחה"צ עושה פלאים. הכנתי במיוחד לחורף חוברת מרקים, כאלה שפשוט להכין וטעים לאכול
והיא לגמרי בחינם!